Segueix-nos a les xarxes socials:

Les Enramades tornen a Sant Fruitós de Bages

El carrer Nou del municipi ha gaudit aquest cap de setmana de la 56a edició de la celebració

Les Enramades tornen al carrer Nou de Sant Fruitós de BagesJaume Grandia

6

Els veïns i veïnes del carrer Nou de Sant Fruitós de Bages han celebrat aquest divendres i dissabte les tradicionals Enramades que enguany arribaven a la seva 56a edició.

Amb un programa variat, obert a la participació de tothom, però condicionat per les mesures sanitàries, la Festa de les Enramades va començar divendres amb un sopar de vins i tapes. La vetllada va estar amenitzada amb el concert de "Los bingueros".

El matí de dissabte es va dedicar als més joves de 6 a 14 anys, amb la Festa del Fang. Els premis d'aquest concurs s'han entregat el mateix dissabte a 2/4 de 7 de la tarda. Durant la jornada de la tarda s'ha celebrat un Bingo popular. Les Enramades del carrer Nou acabaran, a les 10 del vespre, amb una mostra de dansa a càrrec de l'esbart Som Riu d'Or.

Per tal de poder celebrar les Enramades amb seguretat, quedarà restringida la circulació i l'aparcament de vehicles al carrer Nou fins al dilluns 12 de juliol a les 13 hores. Els veïns i veïnes que tenen aparcaments en aquest tram del carrer no podran realitzar entrades i sortides durant aquest període.

Prem per veure més contingut per a tu