Els veïns i veïnes del carrer Nou de Sant Fruitós de Bages han celebrat aquest divendres i dissabte les tradicionals Enramades que enguany arribaven a la seva 56a edició.

Amb un programa variat, obert a la participació de tothom, però condicionat per les mesures sanitàries, la Festa de les Enramades va començar divendres amb un sopar de vins i tapes. La vetllada va estar amenitzada amb el concert de "Los bingueros".

El matí de dissabte es va dedicar als més joves de 6 a 14 anys, amb la Festa del Fang. Els premis d'aquest concurs s'han entregat el mateix dissabte a 2/4 de 7 de la tarda. Durant la jornada de la tarda s'ha celebrat un Bingo popular. Les Enramades del carrer Nou acabaran, a les 10 del vespre, amb una mostra de dansa a càrrec de l'esbart Som Riu d'Or.

Per tal de poder celebrar les Enramades amb seguretat, quedarà restringida la circulació i l'aparcament de vehicles al carrer Nou fins al dilluns 12 de juliol a les 13 hores. Els veïns i veïnes que tenen aparcaments en aquest tram del carrer no podran realitzar entrades i sortides durant aquest període.