Segueix-nos a les xarxes socials:

FESTA MAJOR D'ARTÉS

Artés exhaureix pràcticament totes les entrades dels actes de festa major

El Pot Petit, per al públic infantil, és la proposta estrella d’una programació que va arrencar ahir i s’allarga fins dimarts

Artés exhaureix pràcticament totes les entrades dels actes de festa major

Artés es troba immers en la seva festa major. El tret de sortida es va donar ahir i els actes culturals, lúdics i esportius s’allargaran fins dimarts, 7 de setembre.

La música és un dels plats forts de la programació. Aquesta nit hi haurà concert amb Titot i David Rosell, a les 11 de la nit a la plaça Major. I demà, a la mateixa hora i lloc, actuació de Kiw Trio. Dilluns, serà el torn de Muttion, a les 9 del vespre a la plaça Major; de Solistes, a les 10 de la nit al parc de Can Cruselles; i de Beth, a les 11 de la nit a la plaça Major. Dimarts, darrer dia de festa major, amenitzarà la nit el grup d’havaneres Port Bo, a les 9 al parc de Can Crusselles.

Les propostes musicals d’aquest dies es combinen amb espectacles de teatre, trobada de gegants, tornejos esportius, festa de l’aigua i altres propostes. La programació i els horaris es poden consultar al web artes.cat.

Les places d’Artés s’omplen aquests dies d’activitats festives. La regidora de Cultura, Eli Carracedo, creua els dits perquè no plogui: «esperem que no siguin uns dies passats per aigua, ja que gairebé tots els actes es fan a l’aire lliure».

Tots han tingut molt bona acceptació i s’han esgotat les entrades per a pràcticament totes les actuacions. Tot i ser gratuïtes, calia fer reserva per assistir-hi pel fet que l’aforament és limitat. Aquesta és una de les regles del protocol covid, així com també el públic assegut i l’ús de la mascareta.

L’espectacle d’El Pot Petit, per al públic infantil i familiar, «serà el gran èxit d’aquesta festa major», assegura la regidora de Cultura, Eli Carracedo. En poques hores es van exhaurir les 400 entrades disponibles i l’Ajuntament d’Artés va poder ampliar l’aforament fins a 500: «tot i l’ampliació de cent persones més, hi ha famílies que s’han quedat sense entrada, i ens sap greu, però hem de respectar les restriccions», remarca la regidora.

Eli Carracedo anima a la gent a sortir al carrer i passar-s’ho bé, però fa una crida a la responsabilitat: «encara convivim amb la covid i hem de respectar les mesures de seguretat sanitàries, que es garantiran en tots els actes». Deixa clar que ha de ser una festa major «amb gresca controlada» i lliure també «d’agressions sexistes i homòfobes».

Prem per veure més contingut per a tu