La trobada nacional de microcotxes, organitzada pel Clàssic Motor Club del Bages, s’ha celebrat aquest cap de setmana a Sant Fruitós de Bages. L'acte ha reunit mig centenar d’aquests històrics petits vehicles, vinguts d’arreu de Catalunya i també d’altres llocs de l’estat.

El divendres es va fer la presentació de la trobada, davant el Museu de la memòria de la vinya i el vi. L’alcaldessa Àdria Mazcuñan, el regidor de Promoció Econòmica Felip Echarri i el president del Clàssic Toni Tachó, van ser els encarregats de donar la benvinguda als assistents a la trobada.

Durant aquests dies, els participants han visitat Montserrat, Marganell i la Colònia Vidal. Han realitzat una ruta turística per la comarca, amb un recorregut per Navarcles, Artés, Pont de Cabrianes, Santpedor, Callús i Sant Joan de Vilatorrada. Així mateix, també van acudir a la Festa del Comerç local que va tenir lloc el dissabte, al Cobert de la Màquina de Batre i el diumenge, després d’una ruta pel nucli urbà de Sant Fruitós i una Gimcana a la plaça Alfred Figueras.

Totes les activitats d'aquesta trobada de dos dies ha finalitzat amb un dinar de germanor a Món Sant Benet.