Segueix-nos a les xarxes socials:

Santpedor estrena una gimcana digital per dinamitzar els seus atractius turístics

El joc consta d'un total de 14 enigmes i es recorren 1,2 km del municipi en poc més d'una hora

Santpedor estrena una gimcana digital per dinamitzar els seus atractius turísticsAJUNTAMENT DE SANTPEDOR

Des d’aquesta setmana un joc de pistes digital i gratuït permet conèixer Santpedor i la seva història en una experiència d’entreteniment que es pot fer en qualsevol moment a través d’un dispositiu mòbil i que recorre els carrers del barri antic de manera diferent. 

La gimcana té un total de 14 enigmes, es recorren 1,2 km i té una durada de poc més d’una hora. Per tal de participar-hi només cal escanejar amb el mòbil el codi QR que es troba a les cartelleres i que et fa situar a la plaça Gran U d’Octubre com a punt d’inici. Amb el nom ‘Bruixes i tambors’, es fa referència al Timbaler del Bruc i a l’episodi de cacera de bruixes que hi va haver fa 400 anys a Santpedor.

Un petit grup de joves del Lokal de la Vila han estat els primers a provar la proposta, que han valorat molt positivament. La gimcana turística és un joc apte per a tots els públics, tant familiar com adult, i té com a objectiu transformar l’experiència turística en un entorn d’entreteniment en què se sumen història, coneixement i entreteniment. El regidor de Turisme i noves tecnologies, Antoni Puiggròs, assegura que “és una aposta per donar a conèixer el municipi als que hi viuen i als que ens visiten a través d’una proposta lúdica i que pot ser motivadora per tot tipus de públic”.

La iniciativa ha estat impulsada per l’Ajuntament de Santpedor i ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona i d’una empresa especialitzada en aquest tipus de productes digitals i de gamificació. 

Prem per veure més contingut per a tu