Segueix-nos a les xarxes socials:

L’Ajuntament del Pont de Vilomara convoca un programa de beques universitàries

Va adreçat a joves estudiants del municipi i es fa conjuntament amb la Fundació Jesús Serra

L’Ajuntament del Pont de Vilomara convoca un programa de beques universitàriesAJUNTAMENT DEL PONT DE VILOMARA

L'Ajuntament del Pont de Vilomara i Rocafort ha obert una nova convocatòria de beques universitàries amb les que, conjuntament amb la Fundació Jesús Serra, del Grup Catalana Occident, donen suport econòmic als alumnes més excel·lents del municipi en la seva formació superior, subvencionant el 90 % de la matrícula del curs universitari, tenint en compte els preus públics establerts.El termini de sol·licituds per accedir a aquesta segona edició finalitzarà el proper 22 de juliol i els requisits per poder-se presentar es poden consultar a la web de l'Ajuntament.

Aquest és un programa que va adreçat a joves menors de 25 anys empadronats al municipi del Pont de Vilomara i Rocafort que accedeixin a la universitat o bé que ja estiguin cursant estudis universitaris.

L'alumnat que accedeix al programa de beques podrà renovar-la cada curs, de manera automàtica i fins la finalització dels seus estudis de grau, sempre que acreditin que compleixen amb els requisits establerts a les bases.

Aquest és el segon any que es convoquen després d'una primera de la que se'n van beneficiar quatre alumnes. Per aquest proper curs estava previst atorgar dues beques, però després d’un acord entre l’Ajuntament i la Fundació se n’atorgaran quatre més, que se sumaran a les atorgades l’any passat.

Aquestes beques porten el nom de Jesús Serra Santamans, fundador del Grup Catalana Occident, nascut al Pont de Vilomara i Rocafort l'any 1911 i que és fill predilecte del municipi des de l'any 1994. Amb aquest programa, des de l'Ajuntament es vol apostar pels i les joves i per la seva formació com a eina de creixement i millora pel futur del municipi.

Prem per veure més contingut per a tu