Segueix-nos a les xarxes socials:

Santpedor celebra la verema amb un joc de pistes interactiu al Sindicat

L'escape room posarà els participants en la pell dels vinyaires de principi del segle XX

Santpedor celebra la verema amb un joc de pistes interactiu al SindicatAJUNTAMENT DE SANTPEDOR

Santpedor ha programat per a aquest cap de setmana l’escape room ‘La revolta dels rabassaires’, un joc de pistes interactiu coincidint amb l’època de verema. El joc vol traslladar els participants a l’any 1923 per posar-los a la pell dels i les vinyaires de Santpedor i enfrontar-los al repte de fer una verema, combatre els terratinents i omplir la bota de vi. 

Els participants hauran de resoldre diferents proves físiques i desxifrar enigmes a través d’un app i un mòbil per grup, tot plegat dinamitzat per personatges caracteritzats com a santpedorencs de fa cent anys. 

Amb punt d’inici a la plaça del Sindicat, l’escape room té una durada aproximada d’una hora i mitja i es podrà fer tant dissabte com diumenge per a grups de 3 a 5 persones. L’activitat, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el desenvolupament de la start up bagenca Gaudire, és gratuïta però cal inscripció prèvia.

La proposta s’engloba dins la iniciativa de les regidories de turisme i patrimoni de donar a conèixer els atractius del poble a través d’un servei regular de visites i rutes guiades dels elements patrimonials, naturals, històrics i emblemàtics de Santpedor. La visita coincideix sempre amb els dissabtes de plaça, cada primer dissabte de mes, que compten amb el mercat de proximitat i el mercat de la rampoina a la plaça Gran U d’Octubre.

Prem per veure més contingut per a tu