Segueix-nos a les xarxes socials:

El PSC torna a fer llista a Sallent després de l’absència del 2019

La sindicalista Rosario Moreno Gómez serà la candidata de socialista

El PSC torna a fer llista a Sallent després de l’absència del 2019PSC

Rosario Moreno Gómez, més coneguda per Chari Moreno, serà la candidata del Partit dels Socialistes de Catalunya a Sallent a les eleccions municipals del proper mes de maig. Una llista que tornarà a concórrer als comicis d’aquest municipi, després que a les del 2019 no hi presentés candidatura.

Moreno és nascuda a Sallent, l’any 1970. Porta 20 anys treballant en una empresa del municipi, amb 16 anys en el comitè d’empresa, 14 dels quals com a delegada sindical de CCOO. Compagina aquesta feina amb la del Sindicat, on tant ajuda en la celebració de les eleccions sindicals com en elaborar plans d’igualtat o en assessorament general.

S’autodefineix com a bona coneixedora del municipi, tant en el vessant associatiu com en l’empresarial i laboral, per la qual cosa ha fet ara aquest pas de ser candidata a les municipals «per continuar la tasca de millora i transformació d’un poble actiu i amb gran futur». És mare d’un noi, porter del CF Estació

El PSC ha explicat que en els propers dies es donaran a conèixer la resta de components de la candidatura sallentina.Un dels grans objectius del PSC a la comarca del Bages és recuperar presència a la majoria de municipis, i molt especialment en els més importants, «per habitants i per haver-hi estat present, durant molts anys». Aquest, és el cas de Sallent. A les eleccions de 2011, amb 2 regidors, i el 2015, amb 1, van ser clau per formar govern. També en anteriors mandats havien tingut representació, cosa que no fou possible en aquest darrer que ara finalitza.

Prem per veure més contingut per a tu