Segueix-nos a les xarxes socials:

Súria recull prop de 1.900 quilos de residus de l'entorn en una jornada de neteja

A l'activitat convocada hi va prendre part una cinquantena de voluntaris

Súria recull prop de 1.900 quilos de residus de l'entorn en una jornada de netejaAJUNTAMENT DE SÚRIA

Una cinquantena de persones voluntàries va participar en una jornada de neteja de l’entorn, organitzada per l'Ajuntament de Súria i l’empresa ICL dins de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus-European Clean Up Day. En total s’hi van recollir 1.853 quilos de residus que van ser portats a la deixalleria municipal.

Aquesta acció de neteja es va desenvolupar a l’entorn de Can Sivila i el cementiri municipal, amb sortida des del Parc Municipal Macary i Viader en autobús i vehicles particulars. En aquest mateix espai va tenir lloc un refrigeri de cloenda per a les persones participants.

L’European Clean Up Day és una iniciativa d’àmbit europeu, impulsada per la Comissió Europea i el Comitè Europeu de les Regions amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la problemàtica dels residus que es llencen sense control a l’entorn natural.

La seva organització a Súria és a càrrec de l’àrea municipal de Medi Ambient i del departament de Medi Ambient d’ICL. La jornada va comptar amb la participació del voluntariat d’ICL, centre La Colònia d’Ampans, Centre Excursionista i les empreses Exland i Vilà Vila.

En el conjunt de Catalunya, l’European Clean Up Day és impulsat per l’Agència de Residus de Catalunya, la Diputació de Barcelona i el departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat.

Prem per veure més contingut per a tu