Segueix-nos a les xarxes socials:

Món Sant Benet estrena una activitat familiar que combina un joc de pistes amb l’elaboració d’un gelat

L’activitat es farà tots els divendres i dissabtes d’estiu del 7 de juliol al 2 de setembre

Món Sant Benet estrena una activitat familiar que combina un joc de pistes amb l’elaboració d’un gelatMón Sant Benet

Aquest estiu, Món Sant Benet estrena la nova activitat familiar «Operació gelat». Es tracta d’una proposta «refrescant i divertida» que convida als més petits a trobar el millor gelat de la temporada. La proposta és una novetat d’aquest estiu i replica el model d’èxit d’activitats familiars anteriors com «L’operació Pasqua» o «L’operació Reis d’orient», combinant un petit joc de pistes a l’entorn de Món Sant Benet i un taller de gelats a l’espai de la cuina de la Fundació Alícia. L’activitat es farà cada divendres i dissabte d’estiu, des del 7 de juliol al 2 de setembre, en diverses sessions diàries.

Segons apunten des de Món Sant Benet, l’activitat proposta endinsar-se al laboratori de gelats, un espai a on els més petits, ajudats pels seus acompanyants, «podran crear el seu gelat a mida: personal, únic i inimitable, amb el sabor que ells prefereixin i el color que més els agradi». Però, entrar al laboratori i obtenir els ingredients per aconseguir el gelat somiat no serà tant senzill. Abans, caldrà resoldre una divertida gimcana de proves i reptes.

Les entrades per l’activitat a un preu de 5 euros els adults i 9,5 euros els infants, poden adquirir-se ja a la pàgina web de Món Sant Benet i a taquilles i inclouen tot el material necessari per a la realització d’un gelat que podran menjar-se a la sortida del taller.  

Prem per veure més contingut per a tu