Món Sant Benet estrena una activitat familiar que combina un joc de pistes amb l’elaboració d’un gelat

L’activitat es farà tots els divendres i dissabtes d’estiu del 7 de juliol al 2 de setembre

Dunrant l'activitat els infants eleboren un gelat

Dunrant l'activitat els infants eleboren un gelat / Món Sant Benet

Redacció

Aquest estiu, Món Sant Benet estrena la nova activitat familiar «Operació gelat». Es tracta d’una proposta «refrescant i divertida» que convida als més petits a trobar el millor gelat de la temporada. La proposta és una novetat d’aquest estiu i replica el model d’èxit d’activitats familiars anteriors com «L’operació Pasqua» o «L’operació Reis d’orient», combinant un petit joc de pistes a l’entorn de Món Sant Benet i un taller de gelats a l’espai de la cuina de la Fundació Alícia. L’activitat es farà cada divendres i dissabte d’estiu, des del 7 de juliol al 2 de setembre, en diverses sessions diàries.

Segons apunten des de Món Sant Benet, l’activitat proposta endinsar-se al laboratori de gelats, un espai a on els més petits, ajudats pels seus acompanyants, «podran crear el seu gelat a mida: personal, únic i inimitable, amb el sabor que ells prefereixin i el color que més els agradi». Però, entrar al laboratori i obtenir els ingredients per aconseguir el gelat somiat no serà tant senzill. Abans, caldrà resoldre una divertida gimcana de proves i reptes.

Les entrades per l’activitat a un preu de 5 euros els adults i 9,5 euros els infants, poden adquirir-se ja a la pàgina web de Món Sant Benet i a taquilles i inclouen tot el material necessari per a la realització d’un gelat que podran menjar-se a la sortida del taller.