L'estrena de Pere Romero al Nou Congost no ha servit de revulsiu suficient perquè la Bruixa d'Or comenci a sumar. Contra el Cajasol, l'equip del Bages ha sumat una nova derrota: ha aconseguit millorar la imatge dels darrers partits en quant a implicació es refereix, però el resultat ha estat el mateix, mal joc. De fet, el propi tècnic ha demanat disculpes pel "ridícul" vist sobre la pista.

Amb Arteaga essent el màxim rebotejador de l'equip, amb Eriksson i Monroe poc efectius de cara a cistella fins al darrer quart, i encomanats a la direcció d'un erràtic Ljubicic i de Creus, el Manresa ha estat incapaç d'imposar el seu ritme de joc en cap moment. Al descans, el Cajasol ja sumava 47 punts, pels 32 dels locals. "Hem sortit amb molta por escènica, i en el primer quart ja s'ha acabat el partit; les pèrdues i pilotes que ens han pres de les mans ens han dut a la frustració; després hem igualat parcials, però el Cajasol ja tenia el ritme del partit”, ha comentat Romero en la roda de premsa posterior.

Els sevillans, clars dominadors a la pintura amb Hernangómez (17 punts en 20 minuts), i en el ritme, gràcies a Satoransky, han sabut treure el màxim rendiment de les 14 pilotes perdudes de la Bruixa, de la poca connexió en atac dels seus jugadors bagencs i dels lapsus defensius.

Romero ha estat contundent. “Hem de demanar disculpes a la gent que ha vingut a veure'ns, ja que avui hem fet el ridícul".

Fitxa

72 La Bruixa d'Or | Ljbicic 5, Kouguere 3, Arco, Monroe 13, Arteaga 4; Asselin 8, Eriksson 16, Creus 2, Giannopoulos 12 i Larsen 9.

97 Cajasol | Satoransky 10, Bamforth 8, Radicevic 13, Porzinguis 9, Balvin 5; Landry 13, Mata 3, Hernangómez 19, Urtasun 8, Franch 9 i Burjanadze.

Parcials: 13-27, 19-20; 20-20 i 20-30.

Àrbitres: Emilio Pérez Pizarro, Martínez Fernández i Sergio Manuel.