L'entrenador del València, Jaume Ponsarnau, no estava content de la posada en acció del seu equip en el partit d'ahir. Va lamentar «el nostre inici de partit. Ha estat baix d'energia, d'activitat i d'intensitat, fet que ho ha aprofitat el Manresa, tot i que no del tot perquè ha tingut desencert, si no ens hauria pogut fer molt mal. Hem mogut la gent i hem trobat identitat en defensa, però sense encert ni inspiració. La segona part l'hem afrontada més sòlids, ells han anotat i hem trobat un punt d'inflexió positiu i ens hem situat a davant. Al final hem pagat la falta d'anotació en un parell o tres d'atacs, però ells han decantat el partit. Vull felicitar el Manresa, que ha estat millor que nosaltres, han jugat millor, amb més intensitat i per això ens han guanyat».

Preguntat si el Baxi podria aspirar a entrar al play-off, no va dubtar a dir que «si ells aconsegueixen quadrar totes les peces, troben un equilibri que poden aconseguir, amb el Congost així, i la capacitat competitiva que han demostrat a fora de casa, sense cap mena de dubte són aspirants» a disputar-los.

Pel que fa a la diferència respecte de la seva època, va recordar que «vivíem cicles tortuosos condicionats per l'economia. Vam viure l'últim any en què vam poder concentrar talent. L'equip actual, veient com ha hagut de canviar-ho tot, té més mèrit que el que nosaltres vam fer llavors».