El Baxi Manresa ha fet una nova demostració de la seva gran competitivitat, en aquesta ocasió en una de les pistes més complicades de la Lliga Endesa, la d'un Unicaja que només s'ha pogut imposar amb una cistella en el darrer segon de Wiltjer, que ja va ser el botxí bagenc en el partit d'anada al Congost (99-97).

Els jugadors dirigits per Joan Peñarroya han sortit amb molta força i s'han situat dotze punts per sobre en els primers set minuts (10-22). Tot seguit, els malaguenys han reaccionat i han retallat diferències per tancar el primer quart amb només quatre punts de desavantatge (21-25). En el segon període hi ha hagut molta igualtat entre les dues formacions, i els manresans han aconseguit mantenir-se per davant fins els darrers dos minuts, quan Wiltjer va situar el 44-41 en l'electrònic. Toolson i Lalanne han tornat a capgirar el marcador, però el pivot Shermadini ha tancat la primera meitat amb una cistella de dos que deixava un resultat de 46-45.

En la segona meitat els malaguenys han volgut trencar el partit i es s'han situat amb una màxima renda de vuit punts, però els bagencs s'han mantenir en tot moment a prop i han finalitzar el tercer quart només cinc punts per sota (66-61). En el darrer període l'Unicaja ha ampliat la renda fins els deu punts (71-61), però el Baxi no s'ha rendit i ha obtingut quatre punts de marge (79-83). Tot seguit, els homes de Luis Casimiro han tornat a agafar el comandament i Jaime Fernández semblava tancar el partit amb el 95-91 quan faltaven onze segons. En la jugada següent, Murphy ha anotat un triple inverosímil que situava el seu equip a només un punt. Després d'un temps mort, Fisher ha fet falta sobre Shermadini, i el georgià ha anotar els dos tirs lliures. Quedaven cinc segons, i Toolson ha estat capaç d'anotar un triple que conduia el duel a la pròrroga, però els locals han tenir temps de travessar el camp i anotar la cistella del triomf.