El Baxi Manresa, amb només set jugadors en condicions, ha caigut derrotat a la pista del Türk Telekom (78-72) en un duel en què ha resistit en unes dantesques condicions. Els bagencs guanyaven de nou al descans, però han vist com l'escapada dels otomans en el darrer quart i els problemes ofensius l'han llastat per perdre, també, l'average de cinc punts amb l'equip d'Ankara.

A davant per començar (22-23, final del primer quart)

Amb Vaulet i Òrrit com a únics recanvis, el Baxi ha iniciat el partit amb un ritme necessàriament lent que l'ha beneficiat. Nelson, amb un triple, i Pere Tomàs, amb un 3+1, ha situat un 6-9 per als catalans. Però el Türk Telekom, poc pressionat, tenia bones posicions de tir exterior i entre Wiltjer i Baygül han posat el 13-9. Però Pere Tomàs estava llançat i ha anotat dos llançaments de tres punts més per posar l'empat a 15. Òrrit ha entrat a la pista, abans ho havia fet Vaulet, després que Pere Tomàs cometés la primera falta de l'equip. Turen i Johnson, aquest robant una pilota, han posat el 19-15 quan el cansament ja començava a afectar el Baxi. Una tècnica a Johnson ha ajudat l'equip a no despenjar-se. A més, Nelson ha clavat un triple (22-21). A més, un robatori de Vaulet ha suposat el 22-23 al final.

Domini del ritme i escapada (41-50, final del segon quart)

El segon quart s'ha iniciat amb la mateixa dinàmica. Els turcs no semblava que poguessin canviar el ritme al partit i el Baxi seguia molt encertat en el llançament exterior. Un triple de Nelson, després un bàsquet de tres punts de Jou i una bomba d'Òrrit han fet possible que el Baxi s'escapés amb la màxima diferència en el marcador de sis punts (30-36). Increïblement, els locals i el públic es posaven nerviosos i Hunter veia com li indicaven una tècnica a 5 minuts per al final. El Baxi ja feia faltes per cansament, però el quart triple de Pere Tomàs ha posat la màxima diferència (33-40) ampliada a deu per Vaulet i una contra de Nelson (34-44) a poc més de dos minuts per al final. El Türk ha amenaçat amb un acostament (39-44), però el cinquè triple de Pere Tomàs ha donat onze punts (39-50), reduïts per Johnson (41-50).

Forat negre en atac (65-59, final del tercer quart)

Com no podia ser d'una altra manera, el conjunt otomà ha iniciat el tercer parcial pressionat i amb l'encert de Wiltjer, Campbell i Johnson per posar el 48-53. L'atac manresà ja no era tan fluïd, tot i els punts primerencs de Báez i Sakho i hi havia dificultats en l'anotació. Campbell ha posat el 50-53 i Baygül, traient una falta a Òrrit, ha acostat fins al 52-53. Ara els locals corrien més. A sobre, una discutible antiesportiva a Nelson ha fet empatar els turcs (53-53). Pedro Martínez ha manat una zona 2-3 que ha fet dubtar els turcs primer però que ha trencat Baygül per posar el 59-57. Els darrers minus han estat molt complicats i Johnson ha impulsat els seus al 65-59.

Tot i l'heroïcitat, s'escapa l'average (78-72, final)

L'últim període ha començat amb grans problemes ofensius de tots dos equips i un parcial de 4-3 en els cinc primers minuts, la qual cosa mantenia amb opcions el Baxi (69-62). Un contraatac entre Báez i Vaulet ha fet demanar temps mort a l'irascible tècnic local (69-64, a 4.37). El Baxi ha pogut reduir més la distància, però un 2+1 de Campbell ha tornat a disparar el resultat, tot i l'errada en el tir lliure (71-64) i dos contraatacs seguits de Wiltjer ja van ser el principi de la fi (75-64). Un 3+1 de Pere Tomàs (el seu tercer i el setè triple), han donat esperança (75-68) i un 2+1 i una esmaixada de Sakho han establert un impensable 75-72. Però un triple de Wiltjer ha capgirat un average de cinc punts que no han pogut recuperar els llançaments de Nelson, ni de Vaulet.