El proper partit de la lliga ACB al Nou Congost serà especial. El Baxi Manresa el disputarà, aquest proper dissabte a les 20.30 hores i amb el Casademont Saragossa, portant una equipació amb motiu del Dia Internacional Contra el Càncer, que va ser precisament ahir. Els jugadors del Manresa lluiran un mosaic especial en el fons de la samarreta, símbol de la unió d'esforços en la lluita contra una malaltia que afercta moltes persones arreu.

Ahir van presentar aquesta iniciativa Montse Seubas, directiva de Responsabilitat Social Corporativa del Bàsquet Manresa, Jaume Alcover, director de Màrqueting del patrocinador Baxi, i Xus Pérez, presidenta de l'AECC-Catalunya Contra el Càncer de Manresa. El Baxi no perdrà el seu color en aquesta equipació especial, però sí que lluirà un fons que és un mosaic geomètric, amb diferents tons rojos. També hi ha canvis en les tipografies, tant dels dorsals com també dels cognoms dels jugadors. Els espònsors han cedit els seus espais per donar la visibilitat al missatge de la lluita contra el càncer. És important el paper de Pentex, patrocinador tècnic del club, a l'hora de produir totes les equipacions expressament per a l'ocasió.

Subhasta solidària

Després del partit, les samarretes sortiran a subhasta i el total de la recaptació serà destinada a la lluita contra el càncer. Les licitacions es podran fer a través del lloc web oficial del club, i estaran obertes fins al dia 19 de febrer. L'empresa manresana Mecexis, l'autora del recent redisseny del web del club, ha facilitat la creació de l'espai on hi haurà la subhasta. La direcció és basquetmanresa.com