Segueix-nos a les xarxes socials:

Lliga Endesa

Eulis Báez és dubte molt seriós per jugar contra el Saragossa

L'ala-pivot dominicà es va torçar un turmell contra el Sàsser i no s'ha pogut entrenar els darrers dies

L'ala-pivot dominicà Eulis Báez és dubte molt seriós per al partit que el Baxi Manresa jugarà aquest dissabte, a les 20.30 hores, al pavelló del Nou Congost contra el Casademont Saragossa. Báez es va torçar un turmell en el partit de la Lliga de Campions contra el Dinamo Sàsser i no s'ha entrenat els últims dies amb els seus companys.

Báez ja va ser dubte, per una lesió que s'havia fet a la pista de l'Oostende, per al partit de la setmana anterior a Santiago, però al final va poder jugar. El nou contratemps s'afegeix al de Toolson, baixa segura per enfrontar-se als aragonesos després que se li diagnostiqués definitivament la lesió que té al peu esquerre i que s'hagi decidit parar abans de l'aturada per la Copa del Rei i les finestres FIBA.

Respecte al partit de dissabte, Pedro Martínez va recordar que "a la seva pista vam fer les coses bé sobretot en defensa i vam tenir molt encert" com a aspectes a recuperar per al partit de casa. Va afegir que "ens falten els punts de Toolson, i potser els de l'Eulis, i tot i que la part del pastís que prenia el Ryan se la intenten repartir els companys, no és el mateix". Sobre el Saragossa, el va qualificar d'equip "més imprevisible" a causa de les baixes que ha tingut últimament i que "provoca situacions com que Radovic jugui de cinc i Benzing, de quatre".

Després del partit, el Baxi s'entrenarà uns dies abans que els jugadors es prenguin uns dies de descans, a final de la setmana vinent i a principi de l'altre, tret dels que hauran d'anar a les respectives seleccions. Està confirmada la convocatòria de Juanpi Vaulet i Pedro Martínez va explicar que també aniran convocats amb els equips nacionals dos jugadors més com a mínim.

Per al partit contra el Casademont Saragossa, el Baxi estrenarà unes samarretes especials per promocionar la lluita contra el càncer que seran subhastades després de l'enfrontament.

Prem per veure més contingut per a tu