Després de sis derrotes en els darrers nou partits, inclosos els dos últims, el San Pablo Burgos va tallar la mala ratxa després de vèncer el MoraBanc Andorra davant de la seva afició.

Durant el primer quart l'equip local va ser el principal protagonista, amb molta potència, ganes i amb Clark, Lima i Fitipaldo com a líders. Això els va permetre obtenir una renda de nou punts al final (25-16). En el segon, el conjunt dirigit per Ib0n Navarro van disminuir la distància gràcies a la falta d'intensitat del rival i va arribar a la mitja part del partit amb sis punts de desavantatge (47-41).

En la segona meitat hi va haver diversos moviments en el marcador, i els andorrans van arribar a empatar a 51. Tot i això, al final, els de Joan Peñarroya van poder mantenir la renda al final del tercer quart gràcies a la implicació de Rivero (71-65). En els deu darrers minuts, els burgalesos, liderats per Bassas, es van mantenir sòlids i van aconseguir un triomf que va córrer perill en alguns instants, abans que Benite el sentenciés.