El Baxi Manresa ha dominat tot el partit a Santiago de Compostela i ha arribat a guanyar de 14 punts, però una remuntada de l'Obradoiro ha permès als gallecs posar-se per primera vegada per davant en el marcador dins dels darrers dos minuts i endur-se la victòria 90-87.

Amb un recital de triples, el Manresa ha noquejat l'Obradoiro en el primer temps. Ha estat una exhibició ofensiva de l'equip de Pedro Martínez, liderat per un gran Frankie Ferrari (18 punts, 4/5 en triples a la mitja part). I els avantatges han oscil·lat entre els deu i els catorze punts fins al descans (39-49).

Els locals, però, no s'han rendit i amb un parcial de 10-0 en els dos últims minuts, han capgirat un marcador advers i fins i tot s'han escapat de 3 punts. La remuntada l'ha, liderat l'escorta canadenc Kassius Robertson (23 punts, 11 en l'últim quart).