Segueix-nos a les xarxes socials:

Dani Pérez fa història com a assistent al Manresa

El base del Baxi irromp en el 5è lloc del rànquing de jugadors que més assistències han donat vestint la samarreta del club del Nou Congost

Dani Pérez fa història com a assistent al Manresa

Javi Rodríguez va rebre l’ovació del públic diumenge al vespre en ser presentat per la megafonia del Nou Congost abans del partit entre el Bàsquet Manresa i el Surne Bilbao, no en va va actuar durant quatre temporades al club a molt bon nivell. Posteriorment, i com ajudant d’Àlex Mumbrú a la banqueta biscaina, va ser testimoni d’una fita dins la història estadística de l’entitat bagenca: Dani Pérez es va convertir en el 5è jugador que més assistències ha repartit vestint la samarreta blanc-i-vermella en partits a l’ACB. Un rànquing que, precisament, lidera el mateix Rodríguez.

En el selecte Top-5 hi trobem jugadors que han marcat la història de l’entitat. Rodríguez va donar 182, 171, 181 i 84 assistències durant les quatre campanyes que va jugar amb el Manresa a l’ACB. Rera seu, a una certa distància, el mite Joan Creus, director de joc de la Lliga i la Copa guanyades als anys 90. Albert Oliver, encara en actiu als 43 anys a les files de l’Obradoiro, i Joan Peñarroya, ex-tècnic manresà i ara al València, completen una llista de luxe. Dani Pérez ja té nous objectius.

Prem per veure més contingut per a tu