Segueix-nos a les xarxes socials:

Pedro Martínez confia poder recuperar Moneke però té un parell de dubtes més

Pedro Martínez confia poder recuperar Moneke però té un parell de dubtes més

L’entrenador del Baxi Manresa, Pedro Martínez, va explicar ahir que confia que Chima Moneke, que es va perdre per molèsties musculars el partit de dimecres a Bursa, podrà jugar demà contra el Surne Bilbao, a fora de casa, en partit de la Lliga Endesa. De la mateixa manera, però, va explicar que hi ha un parell més de jugadors que ahir no s’havien entrenat i que caldrà veure avui si estan disponibles per viatjar a Euskadi.

Martínez va explicar que «encara tenim esperança que tots puguin arribar al partit, però avui hi ha hagut tres jugadors que no han pogut entrenar-se. Avui no són baixa, però sí que tenen problemes dels últims partits».

El tècnic barceloní va referir-se a l’acumulació de partits que tindrà ara l’equip i, «sense voler fer-ho servir com a excusa, si no haguéssim jugat dimecres, Moneke possiblement no s’hauria perdut cap partit, perquè diria que pot arribar a diumenge. Pel que fa als altres dos, si no haguessin jugat dimecres, en un partit de contacte i dur, potser s’haurien pogut entrenar aquests dies. L’exigència de jugar més partits comporta més risc que els jugadors tinguin problemes físics o que es recuperin pitjor d’un partit a l’altre. De tota manera, estem contents de jugar dues competicions, i si hi ha cap problemàtica, cal superar-la».

Prem per veure més contingut per a tu