Regió7

Regió7

El Lenovo resisteix la pressió ambiental i jugarà una nova final (71-78)

El partit entre l'Hapoel i el Lenovo Basketball Champions League

El Lenovo Tenerife s'ha basat en el duet Marcelinho-Shermadini i en el domini del rebot defensiu i dels moments calents per derrotar un Hapoel Holon que ha plantat cara i que s'ha arribat a posar a davant (69-68) a tres minuts i mig per al desenllaç. L’equip de Txus Vidorreta disputarà la seva tercera final en sis anys i cercarà aquest diumenge un títol que se li resisteix des del 2017

Ha dut sempre la iniciativa a la primera part. Tot i la pressió que feia el públic de Holon a la graderia, els canaris s'han avançat amb un 0-7 que ja va marcar el futur del partit, perquè els israelians han tingut moltes dificultats per eixugar aquest desavantatge. .

Els dos següents quarts han sigut una goma que s’estirava i s’arronsava. D’aquesta manera, quan el Holon s’acostava (22-26, més tard 33-37 o, ja al tercer període, 48-53, el Lenovo sempre trobava un element capaç de revertir la situació. En aquest sentit, la dupla entre Marcelinho i Shermadini sempre ha sigut una bona salvació i també va destacar el pivot Guerra.

Però el Hapoel ha tornat a aproximar-se, ara més que mai, a l’inici de l’últim període, ara amb dos triples seguits de Johnson (57-59) i ,sobretot, després d’un encert de Menco (69-68). Però els canaris han estat més tranquils al final, han buscat Shermadini i també han trobat un tir de tres punts decisiu de Doornekamp i els tirs lliures per vèncer.

Compartir l'article

stats