26 de gener de 2019
26.01.2019
Regió7

Miquel Abras obre, demà, la programació d'enguany del Culturitza't de Gironella

25.01.2019 | 23:49
El cantautor Miquel Abras

Demà, diumenge, l'Església Vella acollirà el primer concert del Culturitza't 2019 de Gironella. El concert s'iniciarà a les 6 de la tarda i les entrades costen 5 euros i es poden comprar a través del web del consistori gironellenc o a www.entradium.com.

L'artista encarregat d'estrenar la programació d'enguany serà Miquel Abras, que presentarà els dos últims llançaments discogràfics: Punt de no retorn (U98 Music) i Punt de partida (U98 Music). El Culturitza't és un cicle d'actuacions i activitats de diferents disciplines enfocades a tot tipus de públic i relacionades directament amb la cultura, principalment catalana, que pretén oferir una mostra d'actuacions culturalment interessants i formatives. Al mateix temps, un dels objectius principals és difondre les noves tendències al poble i al públic de Gironella i comarca, organitzant activitats enfocades tant a adults com a públic infantil. 

La confecció de la programació, promoció i realització de les actuacions va a càrrec de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Gironella, i té la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Programa.cat i el suport del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Manu Guix serà el protagonista del pròxim concert del cicle Culturitza't, el 15 de febrer a les 18.00 hores a l'Església Vella.

La resta de programació s'anirà donant a conèixer properament. L'Ajuntament de Gironella està treballant en l'adequació del local del Blat i, properament, de l'Església Vella per oferir una programació estable de cultura durant la propera temporada 2020.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit