Demà, diumenge, l'Església Vella acollirà el primer concert del Culturitza't 2019 de Gironella. El concert s'iniciarà a les 6 de la tarda i les entrades costen 5 euros i es poden comprar a través del web del consistori gironellenc o a www.entradium.com.

L'artista encarregat d'estrenar la programació d'enguany serà Miquel Abras, que presentarà els dos últims llançaments discogràfics: Punt de no retorn (U98 Music) i Punt de partida (U98 Music). El Culturitza't és un cicle d'actuacions i activitats de diferents disciplines enfocades a tot tipus de públic i relacionades directament amb la cultura, principalment catalana, que pretén oferir una mostra d'actuacions culturalment interessants i formatives. Al mateix temps, un dels objectius principals és difondre les noves tendències al poble i al públic de Gironella i comarca, organitzant activitats enfocades tant a adults com a públic infantil.

La confecció de la programació, promoció i realització de les actuacions va a càrrec de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Gironella, i té la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Programa.cat i el suport del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Manu Guix serà el protagonista del pròxim concert del cicle Culturitza't, el 15 de febrer a les 18.00 hores a l'Església Vella.

La resta de programació s'anirà donant a conèixer properament. L'Ajuntament de Gironella està treballant en l'adequació del local del Blat i, properament, de l'Església Vella per oferir una programació estable de cultura durant la propera temporada 2020.