07 de setembre de 2019
07.09.2019

El Museu de les Mines de Cercs celebra els 20 anys amb música, teatre i un correfoc

?L'equipament de la colònia minera de Sant Corneli ofereix dos caps de setmana de festa

06.09.2019 | 23:19
El grup La Melanzana Ensemble oferirà un concert dins els actes de celebració el proper 14 de setembre

El Museu de les Mines de Cercs celebra els seus vint anys de vida amb activitats culturals durant dos caps de setmana. Tot i que l'equipament dedicat a la mineria del carbó situat a la colònia de Sant Corneli, al municipi de Cercs, va obrir portes el juny del 1999 –i que els vint anys exactes els van fer a principi d'estiu–, els seus responsables han organitzat un programa d'actes per a aquest setembre.

Les propostes són lúdiques i dirigides a tots els públics amb l'objectiu de fer una celebració oberta a tothom. Les activitats s'iniciaran aquesta nit, a la plaça de Sant Romà, just davant del museu, amb un correfoc a càrrec dels Diables Esclata Aglans d'Avià. Serà a les 8 del vespre. Demà, diumenge, a les 12 del migdia, els actors de Tràfec Teatre tornaran a fer reviure pels espais de la colònia minera de Sant Corneli els Fets de Fígols del 1992, amb una visita teatralitzada. A 2/4 de 2 es farà el lliurament de premis del concurs de pintura ràpida.

La programació continuarà el cap de setmana vinent. Dissabte, a les 12 del migdia, la plaça de Sant Romà serà l'escenari del concert protagonitzat pels joves músics berguedans Melanzana Ensemble, mentre que a la tarda, a partir de les 6, els més petits gaudiran amb el concert i l'espectacle infantil amb Ambauka, al cine teatre de la colònia minera. Diumenge 15 de setembre es clouran les activitats amb un altre espectacle infantil amb Teatre al Detall, en aquest cas, també al cine teatre de la colònia. Totes les activitats seran gratuïtes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook