26 de octubre de 2019
26.10.2019

El concert solidari de Rotary recollirà diners per ajudar el Taller Coloma

Els beneficis del concert del Quartet Mèlt es destinaran a comprar un vehicle tot terreny

25.10.2019 | 23:17
Instant de l'espectacle «Imparables», que es podrà veure a Berga demà, diumenge, al Teatre Municipal

La brigada de jardineria del centre especial de treball Taller Coloma necessita un cotxe tot ter-reny per fer les seves tasques al territori. Especialment, els usuaris fan servir aquest vehicle per desplaçar-se per camins de difícil accés a la zona del parc del Cadí-Moixeró, així com per transportar les eines i la maquinària a les diverses poblacions del Berguedà on es contracten els seus serveis. Des de fa uns mesos, el Land Rover que utilitzaven està espatllat i la difícil situació econòmica per la qual passa l'Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà (APDPB) –de la qual forma part el centre especial de treball– fa impossible que en puguin adquirir un de nou.

Rotary Club del Berguedà ha decidit destinar els diners que es recullin en el concert benèfic d'enguany al Taller Coloma a ajudar el centre a finançar la compra d'aquest vehicle. El Teatre Municipal de Berga serà l'escenari demà de la nova edició d'aquest certamen solidari que enguany estarà protagonitzat pel Quartet Mèlt, que va fer-se famós després del seu pas pel concurs televisiu Oh Happy Day! El grup vocal presentarà el seu espectacle Imparables, un viatge musical en el temps des de principi del segle XX fins avui dia amb peces que han marcat la història dels darrers cent anys de Catalunya.

Jordi Garcia Petit, membre de Rotary Club del Berguedà, ha explicat a Berguedà Setmanal que enguany s'ha acordat per unanimitat no convocar el concurs d'entitats per decidir a quin projecte es destinaven els beneficis del concert solidari. «Tenint en compte la situació d'excepcionalitat que viu l'Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà i l'ajuda que han demanat a la societat berguedana, hem apostat per destinar els diners que es recullin a un projecte concret del col·lectiu, perquè realment ho necessiten», ha dit. En aquest sentit, ha aclarit que «totes les entitats són mereixedores de tirar endavant els seus projectes, però tothom ha entès la situació», ha dit.

Per la seva banda, la directora del Taller Coloma, Carme Valletbò i el gerent de l'APDPB, Valentí Camprubí, han exposat la necessitat de disposar d'aquest nou vehicle perquè els usuaris de la brigada de jardineria puguin fer les seves tasques en condicions i esperen que el concert sigui un èxit. «Els treballadors estan molt il·lusionats», han dit.

Garcia Petit espera que el teatre s'ompli per aquesta causa solidària. «De moment, ja tenim una bona colla d'empreses col·laboradores que ens han donat suport. Més que en edicions anteriors», ha afirmat. La cita serà demà, diumenge, a les 6. Les entrades costen 18 euros i es poden reservar a l'Oficina de Turisme de Berga o adquirir directament a la taquilla.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit