La programació cultural al Teatre Municipal de Berga continua aquest cap de setmana. L'Ajuntament ha apostat per incorporar dins del cicle de tardor, per primera vegada, un concert de música clàssica -a banda de les actuacions que han fer nombroses vegades les formacions de l'Escola Municipal de Música de Berga i el Conservatori dels Pirineus- amb la programació d'un dels concerts de l'Orquestra de Cambra A4 Cordes de Sant Boi de Llobregat.

L'espectacle forma part de la Gira Tardor 2019 d'aquesta formació, que interpretarà peces de música clàssica de Fauré, Bach o Tchaikovsky i bandes sonores de pel·lícules com Cinema Paradiso o La La Land. El concert serà gratuït i s'iniciarà a 2/4 de 10 de la nit. La mateixa orquestra serà demà al monestir de Sant Llorenç.

La propera cita tindrà lloc dissabte vinent, 9 de novembre. La Cia. Passabarret portarà a l'escenari del Teatre Municipal Josafat, una adaptació en clau de circ de la novel·la homònima de Prudenci Bertrana en què l'autor desconstrueix la passió, la por, les contradiccions, les obsessions, els contrastos i la tragèdia donant com a resultat un relat breu, naïf i obert a tot el públic i adreçat especialment, al públic familiar. L'entrada costarà 12 euros pel públic general i 5 euros pels menors de 18 anys.