Diversos municipis de l'alt Berguedà organitzen aquests dies les respectives fires de Tots Sants, amb diverses parades d'alimentació, roba, artesania i bolets, i que es munten consecutivament en cadascuna de les poblacions des d'aquest cap de setmana i fins dimarts.

La roda de celebracions va començar ahir a Saldes, amb la 13a edició del mercat artesanal, i Gósol també va donar el tret de sortida a la seva fira, i en aquest cas, continuarà avui, amb diverses parades de productes del camp, roba i sabates, cistelleria, embotits, joieria i mobles antics, entre d'altres. També avui és el torn de la Fira de Tots Sants i del Bolet de Guardiola de Berguedà, que inclourà la fira del col·leccionisme a la plaça de l'Església, a banda de les parades d'artesania, bolets, i el sector de l'automoció entre els carrers de l'Estació i Comerç, mentre que a la plaça Municipal hi haurà el recinte per al bestiar.

Demà serà el torn de Bagà, amb una cinquantena de parades al carrer del Raval, plaça de Catalunya i l'avinguda de Reina Elisenda, mentre que es reservaran les places Porxada i Sant Roc per al bestiar. Finalment, dimarts hi haurà fira a la Pobla, amb estands d'alimentació, roba, objectes de la llar i bricolatge, entre altres, al centre del poble. A la tarda, la festa es traslladarà a la llar del pensionista.