gastronomia
Cal Rosal oferirà classes de cuina amb bolets
El dia 15, les germanes Casabella d'Olvan, ensenyaran diversos mètodes de conserva de bolets
Cal Rosal acollirà els tres propers diumenges que queden de mes cursos de cuina al voltant dels bolets. El dia 15, les germanes Casabella d'Olvan, ensenyaran diversos mètodes de conserva de bolets, i les altres dues sessions seran a càrrec del professor i director de l'escola Joviat, Màrius Ferrer, que ensenyarà a cuinar plats. El dia 22 es dedicarà als entrants i primers plats, i el dia 28, a les combinacions de carn i peix amb bolets.
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Berguedà
-
El Mercat de Cooperatives Escolars reunirà uns 260 alumnes de nou escoles de primària del Berguedà
-
Berga licita les obres de reparació de les façanes de l’escola Santa Eulàlia
-
Berga crearà fora de la Fira de Maig una mostra específica sobre ocupació
-
La Fira de Maig presenta el Berguedà com una terra d’oportunitats
Comentaris
Veure comentaris