Segueix-nos a les xarxes socials:

Un mosso d'Esquadra, ferit greu en ser apunyalat per un veí de Puig-reig

L'agressor ha clavat un ganivet a l'esquena de l'agent quan estava identificant el seu germà

Un agent de paisà dels Mossos d'Esquadra ha resultat ferit greu aquest migdia a Puig-reig en ser apunyalat pel germà d'un home a qui estava identificant per un presumpte delicte de receptació. La punyalada, comesa amb un ganivet de cuina, li ha afectat el ronyó, tot i que l'agent està fora de perill, ingressat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. Els dos homes, de 22 i 24 anys i de nacionalitat equatoriana han quedat detinguts, segons informen els Mossos d'Esquadra.

Els fets han tingut lloc als voltants de les 2 del migdia, quan una patrulla de paisà de la unitat d'investigació de la comissaria de Berga estava identificant un individu davant de casa seva, al carrer Sant Marçal de Puig-reig, amb l'objectiu de detenir-lo. De cop i volta, el seu germà, en sentir els crits del sospitós, ha sortit de casa seva i ha apunyalat per l'esquena un dels mossos. Seguidament, s'ha tancat a casa amb el ganivet, però al final n'ha sortit voluntàriament després que el convencessin les nombroses patrulles que han acudit posteriorment a la població. El seu germà, que s'ha escapolit del lloc dels fets, també s'ha entregat de forma voluntària.

El mosso, després de ser atès pel SEM, ha estat traslladat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, on ha estat intervingut. Segons fonts consultades, l'agent està fora de perill, ja que la ganivetada li ha afectat el ronyó lleument.

Prem per veure més contingut per a tu