10 de juliol de 2014
10.07.2014

La reclamada estació d'autobusos de Berga no té data d'execució ni pressupost

El govern ha tingut l'equipament programat en diversos plans, però ara no figura en cap previsió econòmica de l'executiu

12.07.2014 | 08:19
Viatgers pugen a un autocar a la parada dels autobusos de Berga , ahir, al migdia

Berga ha triat un nou emplaçament per a la construcció de l'anhelada i reivindicada estació d'autobusos. L'anhel i la reivindicació, però, no quedaran satisfets, de moment. La Generalitat treballa per materialitzar-la però no té un calendari d'execució i tampoc es coneix en quina anualitat es pressupostarà per poder començar les obres. De moment, la vorera del passeig de la Pau continuarà fent les funcions de parada del bus de la capital berguedana. Fa més d'una dècada que Berga espera l'estació, en diferents llocs, amb diferents programes i governs, però la creació del baixador no ha avançat. A hores d'ara, sobre la taula hi ha un vell problema: falta la dotació pressupostària.
Fonts del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, l'administració responsable de planificar i pagar l'actuació en terrenys de titularitat municipal, no han pogut concretar quin calendari té questa actuació i tampoc si estarà inclosa en el pressupost de l'administració autonòmica de l'any 2015 o no.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus.