Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Agència obté l'homologació formativa per als certificats professionals

L'Agència obté l'homologació formativa per als certificats professionalsARXIU PARTICULAR

El Centre de Formació de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà (ADB), ubicat al carrer Lluís Millet de Berga, disposa de tres nous espais "homologats per a la formació especialitzada vinculada als certificats de professionalitat".

Fonts del centre han explicat que els certificats de professionalitat "són un document oficial que acredita el coneixement i la competència professional per desenvolupar una activitat laboral d'acord amb les exigències de la producció i l'ocupació, independentment de si aquestes s'han obtingut a través de l'experiència professional o de la formació, tant formal com no formal".

Aquest reconeixement "té una validesa a tot l'estat espanyol i als països signants de l'Acord sobre l'Espai Econòmic Europeu, serveix per demostrar que les persones treballadores tenen aquella qualificació, en el moment d'optar a un lloc de treball en el qual s'exigeixi una qualificació determinada". Els certificats "faciliten l'aprenentatge permanent de la ciutadania mitjançant una formació modular, flexible i accessible, adaptada a cada moment".

L'Agència berguedana ha sol·licitat i obtingut "l'homologació dels espais, aules i tallers del nou centre de formació en les especialitats d'operacions auxiliars de serveis administratius i generals, serveis auxiliars d'estètica i atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials". Els nous espais homologats per impartir certificats de professionalitat s'afegeixen "a les especialitats de soldadura oxigàs i soldadura MIG/MAG i electromecànica de manteniment, ubicades als tallers formatius del Centre d'Empreses de Cercs". Properament es vol demanar l'homologació "d'espais per a l'obtenció de noves especialitats dels certificats de professionalitat".

Prem per veure més contingut per a tu