Segueix-nos a les xarxes socials:

El projecte simfònic unirà per primera vegada alumnes de Berga, la Seu d'Urgell i Puigcerdà

Les activitats conjuntes seran un dels eixos centrals de treball del Conservatori entre els tres centres

El projecte simfònic unirà per primera vegada alumnes de Berga, la Seu d'Urgell i PuigcerdàArxiu/Abel Gallardo

Un dels primers projectes conjunts del nou Conservatori de Música dels Pirineus és el que tindrà lloc els propers 23 i 24 d´abril. Per primera vegada, alumnes de les tres escoles de música que integren el nou centre han estat treballant plegats per presentar un concert. Es tracta del projecte simfònic que portarà a dalt de l´escenari els alumnes dels centres de Berga, Puigcerdà i la Seu d´Urgell formant una única orquestra simfònica per oferir un dels concerts més consolidats dins de la programació que ofereix l´Escola Municipal de Música de Berga.

Des de la direcció de les tres escoles i la futura direcció del conservatori, ja han anunciat que aquest serà un dels eixos principals per treballar en xarxa. «Els alumnes faran les classes d´instrument i teoria als seus respectius centres, però per als conjunts instrumentals i vocals caldrà potenciar activitats com aquestes, que suposaran un treball concret durant alguns caps de setmana al llarg del curs» han avançat.

Precisament, una altra prova d´aquesta connexió de ciutats és que aquest concert es podrà escoltar a la Seu d´Urgell el dia de Sant Jordi, i l´endemà, el 24 d´abril, al Teatre Municipal de Berga. A més, des d´ahir, els grups de cant coral de les tres escoles estan treballant un repertori conjunt al Berguedà per un concert que oferiran el mes de juny.

Prem per veure més contingut per a tu