Segueix-nos a les xarxes socials:

VÍDEO: La rebuda musical del nou regidor Eloi Escútia

El nou edil ha estat rebut pel grup Berguedana de Folklore Total, del qual forma part

VÍDEO: La rebuda musical del nou regidor Eloi EscútiaD.C.

Eloi Escútia, el nou regidor del govern de la CUP de Berga ha estat doblement protagonista en la seva estrena en el ple de dijous 15 de setembre. A banda de prendre posessió del càrrec i de l'estirada d'orelles que li ha dedicat el grup de CiU(a l'oposició) per començar a actuar abans d'hora, Escútia ha tingut una agradable sorpresa. A banda de ser professor, Escútia forma part del grup la Berguedana de Folklore Total Els seus companys van esperat pacientment que acabés el ple de dijous i aleshores van situar-se a les escales d'accés per la poraà gran de la casa gran i van dedicar-li una cançó perquè tingui sort en aquesta nova etapa.

Biarnés renya el nou edil

Antoni Biarnés cap de files del grup municipal del CiU a Berga ha 'renyat' al nou regidor del govern Eloi Escútia, minuts després que aquest s'hagi estrenat en el càrrec. Després de felicitar-lo per la seva entrada a l'Exectiu, BIarnés l'ha amonestat perquè "ja fa dies que córre per l'Ajuntament com si fos regidor" . Biarnés ha dit que fer-ho abans de prendre posessió perquè "sinó confòn a la gent". Biarnés ha dit que les normes "són de respecte dels uns i altres".

El regidor Oriol Camps (CUP) ha explicat que "ha estat un simple tema d'organització pràctica el fet que Escútia hagi participat en reunions del govern " per tal de facilitar-li els coneixements dels temes que haurà de gestionar com a responsable de Medi Ambient, una àrea que fins ara ha dut Oriol Camps. Pel que fa a Educació, per dilluns 19 de setembre s'ha convocat una compareixença de la regidora sortint de l'àrea Mònica Garcia i el nou responsable Eloi Escútia per valorar l'inici del curs escolar i visualitzar el canvi de les carteres.

Prem per veure més contingut per a tu