Després que l'any passat el Vermut i Tapes de la Fira del Bolet i el Boletaire de la Pobla de Lillet fos de dos dies, enguany torna al seu format original d'un sol dia, concretament dissabte que ve, dia 23.

La Pobla de Lillet acull aquest cap de setmana la 27 edició d'aquest certamen que cada any aplega milers de visitants. Enguany se celebrarà la tercera edició del Vermut i Tapes, des de les 12 del migdia fins a les 7 de la tarda. En els darrers anys aquesta proposta s'ha revelat amb un gran poder de convocatòria gràcies a la fórmula de maridar tapes fetes per bars i productors agroalimentaris del municipi amb vins, caves, vermuts i cerveses.

Amb tot, el certamen presenta altres activitats com la fira d'artesans i productors agroalimentaris, el concurs de plats cuinats amb bolets, la sisena edició del Tasta-B&Jazz, un tast de vins de denominacions d'origen catalanes amb tastets de cuina del bolet i enguany amb l'actuació de Pep Poblet, el cercafires, el repartiment de vermut Murcarols del poble amb cassoleta de bolets, la diada castellera, visita comentada als jardins Artigas, l'exposició micològica i el dinar boletaire.