Segueix-nos a les xarxes socials:

Proclames a favor de Puigdemont a la concentració de la plaça Major

Per segon dia consecutiu la plaça de l'Ajuntament s'omple per protestar contra les detencions

Per segon dia consecutiu la plaça Major de Manresa es va omplir ahir a la tarda per reclamar la llibertat dels membres del Govern empresonats a Madrid, i de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Dijous a la tarda, el mateix dia que la jutgessa de l'Audiència Nacional Carmen Lamela va decretar l'empresonament, ja hi va haver una concentració. La d'ahir va tornar a omplir la plaça. Un cop es va acabar després d'uns breus parlaments, la major part dels assistents es van dirigir a la manifestació convocada a Sant Domènec.

A la plaça Major es van poder sentir crits a favor de la figura de Carles Puigdemont, a més a més dels crits de «llibertat» o «ni un pas enrere». Hi eren presents membres de l'ANC, Òmnium Cultural, CDR-Manresa i del govern de la ciutat.

El representant de les organitzacions sobiranistes, Josep Camprubí, va donar les gràcies als assistents per continuar mobilitzats, i va assegurar que «s'estan preparant moltes accions que s'anunciaran els propers dies». D'entrada , la vaga general de dimecres vinent i la manifestació a Barcelona del dissabte dia 11 a la tarda, que «esperem que sigui multitudinària», va desitjar.

Prem per veure més contingut per a tu