Segueix-nos a les xarxes socials:

La Fundació Hospital Sant Bernabé dóna el tret de sortida al Nadal amb la festa infantil del concurs de dibuix

Un dels dibuixos guanyadors s´utilitzarà per a la felicitació nadalenca del centre

La Fundació Hospital Sant Bernabé dóna el tret de sortida al Nadal amb la festa infantil del concurs de dibuixHospital comarcal Sant Bernabé de Berga

La Fundació Hospital Sant Bernabé ha donat el tret de sortida a les festes de Nadal amb la festa infantil del concurs de dibuix, celebrada aquesta setmana. Hi van participar quitxalla i familiars dels treballadors del centre així com usuaris i nens ingressats. Fonts del centre han explicat que per segon any consecutiu, la pallasa Trafalgar va ser l´encarregada d´animar la festa, "en la que hi va haver regals per a tots els participants i premis per als millors dibuixos". Un dels dibuixos guanyadors del concurs és el que s´utilitzarà com a imatge de la felicitació nadalenca de la Fundació.

Els premis del concurs de dibuix d´enguany han estat per a Queralt Zambrano per a la categoria de nens i nenes de 4 a 6 anys; Marina Mora per a la categoria de nens i nenes de 7 a 10 anys; Ferran Forcada per a la categoria de nens i nenes de 11 a 12 anys; i l´equip de l´Hospital de Dia d'Oncologia per a la categoria de majors de 16 anys.

Tots els dibuixos participants al concurs estaran exposats durant totes les festes de Nadal al vestíbul de l´Hospital.

Prem per veure més contingut per a tu