07 de desembre de 2017
07.12.2017
40 Años
40 Años

L'Ajuntament de Berga organitza una jornada per millorar la relació entre l'administració i les entitats

A la sessió, el proper dilluns, s'hi explicarà el funcionament del certificat digital i com tramitar subvencions

07.12.2017 | 10:10

L´àrea de Participació Ciutadana de l´Ajuntament de Berga portarà a terme una sessió informativa per promoure la comunicació i la relació entre l´administració i les entitats sense ànim de lucre del municipi. Es tracta d´una jornada adreçada principalment a les associacions que estan inscrites en el Registre Municipal d´Entitats, però també poden participar-hi les que no estan incloses en aquest directori i les persones que estiguin interessades en crear o constituir una entitat.

La sessió és gratuïta i estarà impartida per diversos tècnics municipals que s´encarregaran de posar en coneixement dels assistents la informació bàsica sobre el funcionament del Registre Municipal d´Entitats, l´obtenció del certificat digital i els requisits per sol·licitar i tramitar subvencions. En aquest sentit, es mostrarà com inscriure´s en el directori d´entitats, s´informarà sobre l´obligatorietat d´actualitzar aquestes dades anualment i dels canals de participació disponibles. Així mateix, s´explicarà com obtenir el certificat digital per tal que el teixit associatiu pugui relacionar-se electrònicament amb les institucions públiques i es donarà a conèixer la proposta de subvencions per les entitats en règim de concurrència competitiva per l´any 2018 i els requisits per sol·licitar aquest tipus d´aportacions.

La sessió informativa es realitzarà el proper dilluns, 11 de desembre, de 7 de la tarda a 9 de la nit, a la Sala de Sessions de l´Ajuntament de Berga. L´acte és obert a tothom i no serà necessari inscriure´s prèviament per a participar-hi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus.