21 de juny de 2018
21.06.2018

Dolors Clotet i Dani Perona guanyen un dels premis Fotobarrera 2018

Els redactors de Regió7 al Berguedà han estat guardonats al concurs de fotodenúncia del Berguedà

21.06.2018 | 19:57
Clotet i Perona recollint el premi

Els redactors de Regió7 al Berguedà, Dolors Clotet i Dani Perona, han rebut aquest dijous un dels premis Fotobarrera que organitza el Consell Comarcal del Berguedà, Creu Roja Berguedà, Fòrum de Vida Independent i Divertat i el Cicle Formatiu de Grau Mità d'Atenció a les Persones en situació de Dependència de l'institut Guillem de Berguedà.  En aquesta tercera edició s'han presentat més d'una trentena de fotografies d'una vintena de persones diferents.

Clotet i Perona es van presentar al certamen amb una imatge sobre el mal estat del carrer Prat de la Riba de Berga, arran d'un reportatge publicat recentment a aquest diari. Concretament, a la imatge s'hi pot veure un peu dins d'un enorme forat d'aquest vial de la capital berguedana. El jurat ha estat format per membres de l'Agrupació Fotogràfica Tallers d'Arts i Oficis de Berga i membres de les entitats organitzadores. Les fotos presentades i premiades es projectaran el dia de la presentació dels projectes. També es podran veure a la pàgina web www.bergueda.cat i al apsd-guillembergueda.blogspot.com.es.


Imatge premiada al concurs D.C./D.P.

El conseller comarcal d'Atenció a les Persones, Josep Lara, ha volgut agrair la participació de la vintena de persones que s'hi han presentat, amb més d'una trentena de fotografies, i ha assegurat que l'objectiu és aconseguir que aquestes barreres arquitectòniques copsades a les imatges presentades al concurs, s'acabin eliminant. És per això, que s'ha creat una comissió que vetllarà per a aconseguir-ho.

L'organització ha volgut agrair a Indòmit, El Recó de l'Avi, Hostal83, Museu de les Mines i Fumanya, Jardins Artigas, Hostaleria i Turisme, ALSA, El Jou i Parc Natural Cadí-Moixeró la seva implicació en el projecte i per col.laborar amb els premis del concurs.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus.