David Font, president del Consell Comarcal del Berguedà i alcalde de Gironella ha estat nomenat nou director de l'Agència Catalana de Turisme segons ha pogut confirmar aquets diari de fonts solvents. El nomenament del polític berguedà s'ha produït aquest mateix dimecres 5 de setembre.

El dirigent berguedà substitueix al capdavant de l'Agència Catalana de Turisme a Xavier Espasa. Preguntat per aquest diari sobre el seu nomenament i que implica en la seva carrera David Font ha declinat fer declaracions de moment. Aquest diari ha pogut saber que el polític ja ha informat del seu nomenament als treballadors dels organismes que presideix i als seus col·legues alcaldes de la comarca que han aprofitat el consell de batlles que s'ha celebrat a Vallcebre aquest dimecres per felicitar-lo. De fet David Font s'ha acomiadat dels alcaldes perquè està previst fer un relleu gradual del càrrec a la presidència del Consell que ocupa des del juliol del 2015 tot i que a hores d'ara se'n desconeixien els detalls. Font però si que compaginarà la nova responsabilitat amb l'alcaldia de Gironella.

David Font de 38 anys d'edat ha esdevingut un del valors emergents del planter polític del Berguedà. Recentment Font va anunciar que e s trobaria a presentar com a cap de llista del PdECAT a Gironella si el partit li feia confiança.