Una esllavissada que ha arrosegat roques de grans dimensions ha tallat el pas pel camí de Feners, un nucli del municipi de Saldes on viuen tres famílies. El despreniments de formidables pedres de més de 2 metres d'alçada i terra s'ha produït aquesta nit i no s'han hagut de lamentar danys personals.

La regidora Rosa Jordana ha explicat a Regió7 que «una veïna s'ho ha trobat aquest matí quan volia sortir a la carretera general i ens ha avisat». Hi ha afegit que per sort no s'han produït danys personals. El consistori ha contactat amb una empresa de maquinària per tal que retiri els rocs i la terra i obri camí de nou un cop s'hagi assegurat l'estabilitat del talús d'on han baixat. És previst que comenci a treballar sobre el terreny aquesta tarda de dilluns, ha explicat la regidora Jordana.

L'esllavissada s'ha produït a causa de l'acumulació d'aigua per les abundants pluges.

El tall del camí obliga a les tres famílies del nucli de Feners a donar un volta per un camí de muntanya que va per Moripol i fins a sortir a Gósol passant per Sorribes i d'allà a la carretera B-400 segons ha indicat la regidora Roser Jordana.