Escairar, un procés artesà per treure la pellofa
Escairar no és res més que treure la pellofa del gra perquè es pugui menjar. Maria Costa escaira amb aquest antic molí escairador de pedra que el seu pare va recuperar d'una casa de pagès de Viver i Serrateix quan ella era petita. El corró de pedra que serveix per escairar el blat de moro i la resta de cereals s'ha reposat recentment i l'ha fet un picapedrer de Cardona.
Temes
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Berguedà
-
Un cotxe bolca a Sagàs, sense ferits, però amb una pèrdua important de benzina a la calçada
-
Uns 300 alumnes fan valer el català al Campionat de Scrabble Escolar a Berga
-
El Berguedà acollirà una prova del campionat del món de parapent el mes de juny
-
Futurs àrbitres ambientals faran pràctiques aquest diumenge a la cursa Berga-Rasos-Berga
Comentaris
Veure comentaris