«AQUEST COMPTE HA ESTAT HACKEJAT». Aquest és el missatge (en castellà, igual que la resta) que ha publicat el compte oficial de Twitter de l'Ajuntament de Berga aquest divendres al migdia. A més, els hackers també han canviat la foto de perfil i la descripció del compte. Ara, una imatge de dues persones intercanviant bitllets encapçala el Twitter del consistori berguedà, i la descripció el qualifica d'«AJUNTAMENT CORRUPTE».

A banda d'això, una altra publicació adverteix que «Poc a poc van caient tots els ajuntaments corruptes. Primer va ser l'Ajuntament de València, després el de Pamplona, Albacete i ara aquest».

A més, els hackers també han accedit als missatges privats de l'Ajuntament i n'ha compartit dos de ciutadans de Berga que van posar-s'hi en contacte sense obtenir resposta. «Aquesta és l'atenció que presten als seus ciutadans», han tuitejat els hackers. L'Ajuntament, però, afirma que en els dos casos que s'han compartit es va respondre els usuaris, tal i com s'acostuma a fer, però que les respostes no apareixen a les captures.

L'Ajuntament de Berga ha traslladat la incidència a Twitter a la recerca d'una solució i ara resta a l'espera de poder anar seguint els passos que els comuniquin des de la xarxa social per poder recuperar el compte.