Segueix-nos a les xarxes socials:

Els Mountain Runners organitzen una matinal esportiva solidària

El club ha organitzat una cursa i una caminada per recaptar fons per La Marató el proper 15 de desembre

Els Mountain Runners organitzen una matinal esportiva solidàriaARXIU PARTICULAR

L'Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà una nova edició de la cursa i la caminada a Queralt amb l'obejctiu de recollir diners per La Marató de Tv3.

El club proposa una matinal esportiva i solidària amb tres modalitats diferents: una cursa de 13,8 quilòmetres i 863 metres de desnivell positiu; una caminada de 8,5 quilòmetres i 508 metres de desnivell; i una cursa infantil amb un circuit urbà pel casc antic de la ciutat. La sortida i arribada serà a les 9 del matí a la Plaça de Sant Pere de Berga i les inscripcions es tramitaran a la mateixa plaça a partir de 3/4 de 8 del matí. Tothom qui ho desitgi ja pot preinscriure's a la jornada solidària omplint un formulari a través de la pàgina web de l'entitat esportiva.

Des del club han assegurat que tant la caminada com la cursa estan obertes a persones de totes edats i condició física. Amb aquest esdeveniment, el club vol que sigui un acte lúdic i solidari en què tothom qui ho desitgi hi pugui participar i aportar el seu granet de sorra amb La Marató de TV3, enguany destinada a les malalties minoritàries.

Prem per veure més contingut per a tu