L'Ajuntament de Cercs i el Club de Futbol Sant Salvador han arribat a un acord amb el club esportiu d'atletisme JAB CercsBergadel qual disposen al municipi de Cercs, perquè hi puguin dur a terme els entrenaments específics de cross.

Tal i com han informat fonts del club, aquest espai permetrà als atletes iniciar la temporada amb una millor preparació, tenint en compte que ofereix «un terreny totalment idoni per fer més efectius els entrenaments".El consistori de Cercs veu «molt interessant» poder cedir l'equipament i permetre l'aprofitament de l'espai d'aquestes instal·lacions esportives en horaris que no hi ha entrenaments de futbol ni partits. En aquest sentit, han explicat que l'objectiu es poder donar el màxim d'usos al camp, alhora que permetrà també fer-ne un millor manteniment garantint-ne unes bones condicions de la gespa natural.

El JAB Berga hi portarà a terme un bon entrenament de l'especialitat de cross country, especialitat que hi participen els equips federats masculí i femení, en l'àmbit de Catalunya i Espanya. A més a més, aprofitant que el club d'atletisme es desplaça a Sant Jordi de Cercs per realitzar-hi els entrenaments federats d'adults, també està previst portar-hi a terme els entrenaments de l'escoleta d'atletisme, on a part dels nens que en formen part d'arreu del Berguedà, també hi podran participar els infants de Cercs que vulguin endinsar-se en aquesta disciplina.