L'Ajuntament de Berga ha decidit reduir el servei de la tarda del bus urbà que d'ençà de la declaració de l'estat d'alarma que, imposa limitacions estrictes de la mobilitat, ha vist com els usuaris han baixat en picat. A partir del dimarts 24 només estarà en servei de 2/4 de 8 del matí i fins a les 2 de la tarda

Fonts municipals han informat que la reducció d'horaris s'aplicarà a partir del dimarts , 24 de març, «per tal d'adaptar-se a les noves mesures de funcionament dels serveis de transport públic de viatgers amb l'objectiu de combatre la propagació del coronavirus»

A partir de dimarts «només s'oferiran els trajectes de les línies corresponents a la franja horària matinal» i se suprimeixen els de la tarda .

El servei de bus urbà de Berga compta amb un total de 26 trajectes, de dilluns a divendres, i 8 trajectes els dissabtes feiners. Amb la reducció del servei s'oferiran 14 trajectes, de dilluns a divendres i es mantindran els 8 trajectes del dissabte. El servei estarà en funcionament de les 7:30 a 14 h.