El Berguedà després de que aquest dimecres el Departament d'Educació anuncies la quarantena d'un grup de l'IES Pere Fontdevila i un de l'Institut Serra de Noet de Berga

Aquests dos nous grups escolars s'uneixen als que ja estaven confinats a l'inici d'aquesta setmana, un de l'Escola de Borredà i un de l'Escola Santa Eulàlia de Berga. Els quatre grups classe en quarentena sumen un total de 105 persones confinades a la comarca.

A l'Escola de Borredà hi ha un total de 27 persones confinades, dels quals 23 son alumnes, 3 docents i un personal extern. En els darrers dies hi ha hagut el positiu per coronavirus d'un docent que ha obligat a confinar el grup. A l'Escola Santa Eulàlia de Berga són 17 les persones confinades, de les quals 16 són alumnes i 1 docent. En els darrers dies hi ha hagut el positiu d'un alumne, però des de l'inici del curs escolar l'escola ja acumula cinc positius per coronavirus.

A l'Institut Pere Fontdevila de Gironella hi ha 16 persones confinades, 15 alumnes i un docent. En els darrers 10 dies el centre gironellenc acumula dos positius per covid-19, 1 d'un estudiant i un d'un docent. Des del 14 de setembre l'institut ja ha patit 6 positius. Pel que fa a l'Institut Serra de Noet hi ha 45 persones confinades, 41 alumnes i 4 docents. En el cas del centre berguedà hi ha hagut 3 positius els darrers 10 dies, dos de docents i un d'alumnes.