L'Ajuntament de Gironella està finalitzant una sèrie d'actuacions de millora a la zona esportiva amb la instal·lació de seients i proteccions al camp de futbol municipal, i la reparació del parquet al pavelló esportiu municipal.

En concret, al camp de futbol s'han instal·lat 200 seients a la zona de tribuna amb els colors corporatius del club, 30 seients a la zona de la banqueta, i s'han col·locat més de 100 metres d'espuma de protecció a les cantonades que envolten un dels laterals i s'han renovat les trompetes de megafonia. A final d'any també es va fer una neteja general de tot el camp de futbol i les reixes de desguàs perimetral, i es va raspallar la gespa per redistribuir i descomprimir el cautxú, així com eliminar els possibles sots per protegir el fil de la gespa i evitar que es trenqui, allargant-ne la vida útil.

Paral·lelament, al pavelló municipal s'ha finalitzat la reparació del parquet, s'ha substituït un total de 250 m2, s'han creat dos magatzems perquè les entitats esportives puguin desar-hi material, i s'ha pintat una part del vestíbul.