Segueix-nos a les xarxes socials:

El Pi de les Tres Branques viurà diumenge el tradicional aplec

La jornada del Pla de Campllong es planteja com a símbol d'unitat i festa cultural i reivindicativa dels Països Catalans

El Pi de les Tres Branques viurà diumenge el tradicional aplecArxiu / Miquel Spa

Castellar del Riu celebra diumenge el tradicional aplec del Pi de les Tres Branques al Pla de Campllong. La jornada es planteja com a símbol d'unitat i festa cultural i reivindicativa dels Països Catalans.

La jornada arrencarà a les 10 del matí amb la cercavila dels gegants de Castellar del Riu i la Cobla Pirineu. A les 11 tindrà lloc l'acte patriòtic unitari al Pi Vell, amb la lectura del poema 'Lo Pi de les Tres Branques', interpretat pels Amics Actors d'Indrets del Record. A continuació, es farà l'ofrena floral al Pi Vell.

Seguidament, hi haurà parlaments per parts de diferents representants dels Països Catalans i Cant dels Segadors. Els Castellers de Berga alçaran un pilar i hi haurà ballada de sardanes amb la Cobla Pirineu al voltant del Pi.

A la 1 del migdia, tindrà lloc l’acte patriòtic i parlaments al Pi Jove, a càrrec de l’Esquerra Independentista. Durant tot el matí hi haurà servei de bar a càrrec dels Castellers de Berga. També es podrà fer ús d’un bus gratuït que enllaçarà el Centre Cívic de Castellar del Riu amb el Pi de les Tres Branques.

Prem per veure més contingut per a tu