Amb molta indignació i amb un gran ensurt han viscut aquest migdia dos ciclistes un succés protagonitzat per un camioner a Pontevedra. Els fets han acabat amb un dels joves a l'hospital després de rebre tres cops de martell, un d'ells al cap, que afortunadament no li ha provocat grans danys perquè portava el casc posat. Els altres dos els han rebut a la zona de les espatlles i els braços.

Tot ha succeït quan el camió ha avançat els ciclistes "de manera temerària", segons un d'ells. "És una carretera vella i en aquesta zona hi ha molts sots i un gos d'uns okupes que normalment està deslligat i que es llança a qui passa, així que entre això i el camió a tota velocitat i sense mantenir la distància de seguretat, hem patit per les nostres vides".

El seu enuig amb el conductor ha estat tal que, en veure perillar les seves vides, han decidit recriminar-li quan aquest s'ha aturat. "Hem anat a la cabina del camió i li hem dit si estava boig, llavors hem vist que s'ajupia per agafar alguna cosa i ha sortit amb un martell a la mà", ha recordat.

A partir d'aquí tot ha passat molt ràpidament: cops a les bicicletes i als ciclistes. Els agredits presentaran denúncia pels fets. Al lloc s'hi han presentat agents de la Policia Local i la Nacional. El conductor està sent investigat.