Un home que va intentar robar el mòbil a la lluitadora brasilera de UFC Polyana Viana aquest cap de setmana passat va sortir escaldat: amb la cara desfigurada i detingut per la policia.

Segons ha explicat la pròpia protagonista dels fets a les xarxes socials, quan Viana es trobava esperant un vehicle Uber a la ciutat de Rio de Janiero, se li va apropar el lladre i li va demanar que li entregués el telèfon tot amenaçant-la amb el què semblava una arma de foc. En aquell instants, la lluitadora es va aixecar ràpid i va propinar dues coces a la cara i una puntada de peu a l'home. Un cop a terra, el va agafar per darrere i el va immobilitzar fins que va arribar la policia.

Posteriorment, la lluitadora va descobrir que l'arma amb què l'havia amenaçat l'home no era tal, sinó feta amb cartró. La Policia va portar el lladre a un centre sanitari per atendre'l per les ferides i van comprovar que ja comptava amb antecedents policials.

Viana assegura que es va mostrar "tranquil" en tot moment, perquè l'home no va poder reaccionar i, fins i tot, es va mostrar espantat, demanant-li que no el copegés més. I després dels fets, la lluitadora va marxar cap a casa seva des d'on va confessar que tenia les mans una mica adolorides, tot i que sense cap tipus de lesió.

No és la primera vegada que li passa un incident així a la lluitadora, que fa anys també es va haver d'enfrontar a cops a dos atracadors, que tampoc van aconseguir robar-li res. Confessa, però, que en aquella ocasió ella va passar més por.